Boston, week 20

16 juni 2025 - Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

En toen werden we wakker in Amerika. De maandag begonnen we met een wandeling door Belmont en zijn we ‘s middags naar Cambridge geweest. Hier zijn we over de high school van Harvard gelopen en hebben we ‘s avonds met de oom en het neefje van Carlijn spelletjes gespeeld.

Op dinsdag wilden we eigenlijk naar Boston gaan, helaas was het slecht weer en zijn we naar een shoppingmall geweest. Hier hebben we een beetje geshopt want te veel kon natuurlijk niet omdat de koffers al te zwaar waren.

Woensdag en donderdag zijn we naar Boston geweest. Het was prachtig weer en hadden een duck boat tour gedaan. Dit is een tour over land en door het water(Charles) en hebben we verder de stad verkend.

IMG_5508IMG_5518IMG_5527

Op vrijdag zijn we naar Cape Cod geweest, hier hebben we 2 dorpjes bezocht en hebben we de dag afgesloten bij old silver beach met de zonsondergang.

99E6D6B9-2FDA-42FC-8710-1FD5FCBC427FIMG_4526

Op zaterdag konden we uitslapen want het zou de hele ochtend regenen. En hebben we daarna onze koffers ingepakt. Eind van de middag zijn we naar het park geweest waar het graf van de tante van Carlijn ligt. En hebben we onze laatste avond nog met z’n alle afgesloten.

Op zondag zijn we nog bij de zus van de tante van Carlijn wezen ontbijten en daarna zat het hele avontuur er echt op. We gingen weer naar ons eigen kikkerlandje.

Hopelijk hebben jullie genoten van onze afgelopen 5 maanden en zien we jullie snel weer 🫶🏻🫶🏻

Dikke kus van ons!