Curaçao, week 18

4 juni 2025 - Curaçao, Nederlandse Antillen

Heehee, daar zijn we weer en vanaf nu hadden we vakantie.

Op maandag hebben we de hele dag vertoefd op het strand bij Jan Thiel.

Op dinsdag waren we naar beachclub mondi geweest en ‘s avonds naar bar P.

IMG_2841
Op woensdag hadden wij nog een rondleiding bij de dolfijnentherapie van Curaçao. Dit is een organisatie die therapie verzorgd voor mensen en kinderen met een beperking, autisme of die een trauma hebben opgelopen. En van een klein afstandje hebben wij mee mogen kijken met enkele therapie sessies.
‘s middags waren wij wezen windsurfen. En ‘s avonds zijn we naar cabana geweest.

FullSizeRender
Op donderdag stond er bij ons ook weer een lange dag op de planning. Namelijk met vele studenten uit ons huis naar klein Curaçao. En ‘s avonds hebben we lekker gekletst bij het zwembad. IMG_5099Op vrijdag zijn wij naar de blauwe kamer geweest. Dit is een grot die helemaal blauw kleurt. IMG_4365IMG_4375
En ‘s avonds zijn we natuurlijk weer wezen spritzen bij zest en sloten we de avond af bij wet and wild. IMG_4570
En toen was het alweer zaterdag. Tijd voor de moodbrunch. Dit is brunch met live entertainment. IMG_5825

IMG_4813
En hebben demi en ik onze avond afgesloten bij zanzi zaterdag.

Op zondag was het weer vroeg op, want we hadden afgesproken om met Isabelle mee naar de kerk te gaan. En na deze dienst waren we naar fuik geweest. Dit was ons laatste bootfeestje voordat wij naar Boston gaan.

IMG_4855
Wat vliegt de tijd snel voorbij! Wij gaan nog even genieten van ons laatste weekje op Curacao💗

Heel veel kusjes van ons!