Curaçao, week 14
8 mei 2025 - Curaçao, Nederlandse Antillen
Heehee,
Daar zijn we weer met onze avonturen in het fijne Curacao.
Deze week kwamen de ouders van Carlijn op bezoek.
Op maandag zijn we beide naar stage geweest en daarna heerlijk naar het strand geweest.
Op dinsdag kwamen bij Carlijn haar ouders langs op haar stage, de kinderen waren erg dankbaar, ontvingen vele knuffels en vonden het super leuk dat ze langskwamen.
Fenne was met haar stage op excursie naar de Dolphin Academy. Hier kregen ze een informatieve rondleiding, een dolfijnenshow en mochten alle kinderen met een dolfijn op de foto, inclusief de juf die natuurlijk even eerst moest…..
Op woensdag was Carlijn een dagje vrij om met haar gezin door te brengen, Fenne had daarentegen een gewone stagedag. ‘s avonds zijn we met de zusjes van Carlijn naar Madero geweest. Hier kwam Lil kleine optreden en hadden wij onze dans en zangskills even uit de kast getrokken.
Op donderdag hadden we een rustige dag. Het was deze dag de dag van de arbeid en waren alle scholen en bedrijven vrij.
Op vrijdag stond de christoffelberg bij het gezin van Carlijn op de planning. De zusjes, de vriend van de zus en moeders gingen de berg op terwijl Carlijn, vaders en Fenne nog even een paar uurtjes door sliepen om vervolgens om 10 uur bij Playa kalki af te spreken en daar heerlijk aan het zwembad te relaxen. En hebben we ‘s avonds afgesloten bij de accomodatie van de ouders van Carlijn.
Op zaterdag zijn we met z’n alle nog even naar Willemstad geweest en daarna bij het zwembad gelegen om ‘s avonds nog even 1x met z’n alle te gaan uiteten voordat het gezin weer naar huis ging. Na het eten hebben we de dag nog even afgesloten bij Zanzi Zaterdag.
En toen was het weer tijd om nog even naar het gezin van Carlijn te gaan, nog even samen te genieten aan het zwembad om ze vervolgens uit te zwaaien op het vliegveld.
Het abonnement op het vliegveld zit er voor nu op. De volgende keer dat we er komen zal nog even een paar weekjes duren.
Voor nu, ayoooo en tot volgende week!!!!