Curaçao, week 6
10 maart 2025 - Curaçao, Nederlandse Antillen
Wat hebben we een heerlijke week gehad. Onze vakanties liepen deze keer niet helemaal hetzelfde.
Carlijn is op maandag naar het strand geweest met een paar huisgenootjes. En Fenne had haar laptop er maar eens een keer bijgepakt en heeft eventjes aan school gewerkt. Daarna is ze lekker aan het zwembad gaan liggen. ‘s Avonds zijn we met Isabelle naar het huis van vrienden van haar gegaan, zij zijn nu op vakantie in Nederland en Isabelle zou op het huis passen. Hier hebben we heerlijk warm kunnen douche, en oh wat keken wij hier naar uit. Hierna hebben we nog heerlijk buiten geborreld en zijn daarna bij Isabelle blijven slapen.
Op dinsdag moesten we erg vroeg op, want Isabelle moest werken. Dus wij in de auto gestapt om lekker te gaan ontbijten bij blue bay aan het water om vervolgens naar de andere kant van het eiland te gaan om daar te vertoeven aan de grote knip. Aan het eind van de middag was het tijd om naar huis te gaan, want Fenne ging met huisgenoten kijken bij de lichtjesoptocht. Dit is de afsluiting van de carnaval en hier komt dezelfde parade als zondag voorbij, maar dan met lichtjes. Carlijn had een filmavondje met Isabelle en was nog een nachtje bij Isabelle blijven slapen.
Op woensdag zijn we naar het marktje in Willemstad geweest. Hier hebben we weer vers groente en fruit uit Venezuela gehaald. Carlijn is daarna naar het strand gegaan en Fenne was thuisgebleven en heeft weer even bijgekletst met de vriendinnen uit Nederland. ‘s Avonds hebben we eerst Jill,een vriendinnetje van Carlijn, met haar vriend opgehaald en zijn we savonds naar Madero gegaan, want Trobi kwam zijn heerlijke plaatjes draaien. ‘s avonds is Fenne nog door naar live gegaan en Carlijn alvast naar huis.
Op donderdag zijn we met Jill en haar vriend naar het strand geweest en ‘s avonds heerlijk wezen uiteten bij hemingway. De gezellige avond sloten we met Jill en Niels af in bar P, helaas hadden we ons ruggengraat thuisgelaten en zijn wij daarna nog naar live gegaan.
Vrijdag was overdag niet veel bijzonders, heerlijk gelegen aan het zwembad en ‘s avonds voor de verandering weer naar Madero geweest want Antoon kwam optreden. Toen Madero bijna was afgelopen zagen we Antoon en Trobi in de vip staan en omdat Carlijn z’n fan is van Antoon besloot Fenne een slap verhaal te vertellen om in die vip te komen, en jahoor dat Brabants zwetsen lukte zeker, en daar stonden we in de vip met Antoon en Trobi. Een fotootje kan natuurlijk niet ontbreken en laten ze ook nog Antoon en Trobi heten die deze foto’s hebben gemaakt.
Zaterdag was onze rustdag en heeft onze huiskat Memphis kittens gekregen. ‘s Avonds hebben we een film gekeken, want de volgende dag moesten we vroeg op. Want we gingen naar Fuik. Dat is een bootfeestje en onze huisgenoot moest draaien. Het was een echte afsluiter van onze vakantie.
De vakantie zit er helaas weer op. Tot volgende week!